SPIKE

SPIKE 
 
Spike je pametno lasersko rješenje za mjerenje za sve vrste industrija i profesionalnu upotrebu.
 
Spike, mobilna aplikacija Spike, Spike Cloud i vaš pametni telefon ili tablet zajedno mjenjaju način snimanja i dijeljenja mjerenja. 
Spike omogućuje mjerenje objekta jednostavnim snimanjem fotografije s pametnim telefonom ili tabletom. S te fotografije možete mjeriti, uključujući visinu, širinu, površinu, dužinu i ciljanu lokaciju.
 
Sa Spikeom mjerite kada i kako želite, bilo na terenu ili u uredu, pomoću Spike mobilne aplikacije ili Spike Cloud. Mjerenja i lokacija spremaju se uz sliku i mogu se lako dijeliti kao JPG, PDF, Spike File (XML) i KMZ.
 
Spike radi s Apple iOS i Google Android uređajima i pričvršćuje se na pametni telefon sa stezaljkama ili kućištem tableta s trakom za učvršćivanje. Spike se spaja s pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetootha. Spike laser radi zajedno s fotoaparatom, GPS-om, kompasom i internetskom vezom na pametnom telefonu ili tabletu.
 
Spike podržava AutoCAD, Adobe Ilustrator i Corel. Koristite Spike kao dio vašeg svakodnevnog rada sa AutoCADom, Adobe Ilustratorom i Corelom.